Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή Προϊόντων

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους

> Πληρωμή στο κατάστημα

> Αντικαταβολή

> Πληρωμή με την πιστωτική / χρεωστική ή PrePaid Κάρτας σας, μέσω της υπηρεσίας Vivapayments

Κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό: GR7570100000000117259028601

Αποκατανίδης Ανέστης
Viva payments

Προσοχή:  Σε περίπτωση κατάθεσης Χρημάτων από άλλη τράπεζα πλην της Εθνικής Τράπεζας και της Πειραιώς, τυχών προμήθειες εμβάσματος επιβαρύνουν τον καταθέτη και όχι τον παραλήπτη της κατάθεσης.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Vivapayments είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος  και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Vivapayments είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Vivapayments γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η Vivapayments υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

ΚΑΛΑΘΙ

Κλείσιμο

Sign in

Κλείσιμο

Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.